• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Welkom op de webshop van Belmondo, wij zijn importeur van biologische organische verzorgingsproducten met de belangrijkste biologische keurmerken zoals Vegan, Crueltyfree,Ecocert,Demeter,BDIH,ICEA ,FSC, Fair Trade , Kosher, Gluten-Free en Cosmebio.

Belmondo staat voor een betere wereld voor mens en dier en in alle producten die wij naar Europa brengen zijn geen dierlijke ingredienten gebruikt en of getest op dieren. Alle gewassen verwerkt in onze producten zijn onbespoten en vrij van dierlijk kunstmest.

Belmondo is officieel importeur voor een groot deel van Europa van het merk Surya Brasil een topmerk uit het Amazone gebied van Brasilie. Surya Brasil heeft wereldfaam verworven met haar haarkleuringen op hennabasis in cream en poedervorm. Dit product is als enige 100% grijs dekkend al na de eerste behandeling. Naast de henna cream en poeder brengt Surya Brasil shampoo’s en conditioner op de markt. Eenmaal dit product gebruikt ….. nooit meer chemisch kleuren, of wassen.
 


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Daarnaast is Belmondo de importeur voor Nederland van het absolute Italiaanse topmerk Argital. Argital is gevestigd in Sicilie in de streek welke wereld beroemd is om zijn genezende groene klei. Alleen deze klei wordt in dit gebied gewonnen en verwerkt in alle producten van Argital. De producten van Argital zijn veelzijdig en omvatten naast tandpasta’s, mondwater,zeep,shampoo en conditioner ook een speciale lijn voor Uw baby en uw huisdier, en een lijn voor mensen met allergieen. De klei van Argital welke zowel in tube als in poedervorm leverbaar is heeft een helende werking en helpt u af van Acne en (jeugd)puistjes, zelfs littekenweefsel wordt erdoor verminderd. De klei is er ook voor oraal (inwendig) gebruikt en detoxeert (ontgift) het lichaam van binnenuit.

Het wordt tijd dat u kennis gaat maken met goede gezonde verzorgingsproducten, vrij van parabenen, sulfaten en meer van dergelijke stoffen bezoek onze webwinkel en ervaar dat  biologische producten niet duur hoeven te zijn. We Can Make You An Offer You Cant Refuse.

In onze webwinkel reiken wij U de middelen aan om de wereld wat mooier te maken voor U zelf, Uw kinderen en Uw naasten , het is aan U of u wilt blijven geloven in de leugens van de Chemische industrie dat hun producten op lange termijn niet schadelijk voor U zijn. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken wij zijn er al een tijdje mee bezig, doet U mee?