• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00

Haarkleurmiddel haarverf op henna basis en kruiden van Surya Brasil.

Surya Brasil haarverf is een haarkleurmiddel op natuurlijke henna basis en kruiden uit het Amazone gebied, en is een haarkleurmiddel dat ook direct kan worden gebruikt op haar dat (jaren) chemisch is geverft. Deze poeder aanlengen met water. (voorzichtig beetje bij beetje tot een creme achtige substantie)

Bij voorheen chemisch gekleurt haar eerst twee maal goed wassen met een silicone vrije shampoo. Van Surya maar ook van Argital verkopen wij deze speciale shampoo's. Na het wassen op handdoekdroog haar de creme aanbrengen en zeker ruim een uur (bij voorheen chemisch gekleurd haar het liefst meer dan anderhalf uur) laten inwerken voor 100% grijsdekkend resultaat.

Nu u onze natuurlijke haarproducten heeft ontdekt hopen wij dat u nooit meer chemische producten gaat gebruiken. Niet voor onze portomonnee naar voor uw kostbare gezondheid. 

Wanneer u bij de verschillende kleuren poeder naar beneden scrolt ziet u onze bundelaanbiedingen. Een poeder met een shampoo en/of conditioner met een leuke korting.Weergave:
 


Bezig met laden...