• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00

Intiemverzorging

Bent u op zoek naar een zeep voor intiemverzorging? Bij Belmondo kunt u terecht voor natuurlijke intiemverzorging. Intieme verzorging is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke hygiëne. De vagina is namelijk een speciaal onderdeel van de lichaam die ook een speciale verzorging nodig heeft. Bent u op zoek naar een product waarmee u uw intieme zone goed kunt verzorgen? Bekijk dan de producten uit ons assortiment die geschikt zijn voor uw intieme zone.

Douchegel voor uw vagina

Een goede intieme verzorging is geen geheim. De intieme zone is erg gevoelig en vraagt om andere verzorging. Met biologische intiemverzorging kunt u de intieme zone reinigen en verzorgen. Intiemverzorging, ook wel douchegel voor uw vagina, is speciaal ontwikkeld om de zuurgraad van uw vagina op peil te houden.

Biologische intiemverzorging

Bescherming en reiniging

Wist u ook dat een schone intieme zone kan bijdragen aan een positief zelfbeeld? Een product uit ons assortiment die geschikt is voor de intieme verzorging is een intieme wasgel van Argital. Met dit product beschermt en reinigt u de externe vaginale slijmvliezen dankzij de natuurlijke sporenelementen. Tot slot geven de essentiële oliën u een gevoel van frisheid en welzijn. Oftewel, met dit natuurlijke product voor intiemverzorging kunt u uw intieme zone optimaal verzorgen.

Niet op dieren getest

Belmondo is importeur van biologische organische verzorgingsproducten met de belangrijkste keurmerken. Voorbeelden van keurmerken zijn Fair Trade, Vegan, Cosmebio en Kosher. Wij staan voor een betere wereld voor mens en dier. In de producten van Belmondo worden daarom ook geen dierlijke ingrediënten gebruikt. Al onze producten, waaronder de producten voor intiemverzorging, worden ook niet op dieren getest.

Respect voor het milieu met biologische intiemverzorging

Wanneer u op zoek bent naar een product voor de intieme verzorging, bent u bij Belmondo aan het juiste adres. Biologische intiemverzorging hoeft helemaal niet duur te zijn en dat ziet u ook terug in onze Belmondo shop. Onze verzorgingsproducten zijn onder andere vrij van sulfaten en parabenen. Wilt u samen met ons de wereld een beetje mooier maken? Kies dan voor biologische verzorgingsproducten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Verzorg uw intieme zone met de hoogwaardige biologische intiemverzorging van Belmondo!