• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Foto

Argital klei voor gezichtmasker spier-en gewrichtspijn.

Het mooie van klei is juist dat het als een magneet werkt en zelf negatief geladen is. Argital klei voor gezichtmasker spier-en gewrichtspijn absorbeert behalve water alleen positief geladen stoffen die zich in het lichaam bevinden. Positief geladen stoffen zijn lichaamsvreemde stoffen, bijvoorbeeld ziekteverwekkers, zware metalen, chemische stoffen, gifstoffen, vrije radicalen, bestrijdingsmiddelen en herbiciden (onkruidverdelgers). Gezonde stoffen zijn niet positief geladen, dus worden niet door de klei aangetrokken of afgevoerd. 

Argital Afslankende Modder.

Naast Argital klei voor gezichtmasker spier-en gewrichtspijn is er ook de Slimming Mud. Argitale afslankende modder is gemaakt van groene klei, rijk aan natuurlijke kruiden met een genezende werking tegen cellulitis door plantaardige extracten van Birch, Mountain Arnica, Rode Wijnstok, Kastanje, Ivy, Meadowsweet en Nettle. Ze zijn samenhangend, verfrissend, en verbeteren de energetische circulatie die de herabsorptie van vet en cellulitis bevordert. De essentiële olie van zoete sinaasappel,Citroen,Venkel en Rozemarijn helpt de cellulitis te verminderen en maakt de huid glad en compact. Om de werking van afslankende modder te versterken kunt u daarna Florange Cream en Slimming olie voor cellulitis toepassen.
Naast deze behandeling met afslankende modder raden wij u aan berkenthee
 te drinken.

Argital Warmwordende Modder.

Argital Warming Mud Body Pack is klaar voor gebruik. Het is aan te bevelen om 
gecontracteerde spieren te ontspannen en als een probaat middel tegen nekpijn, rugpijn, gewrichtspijn en contracturen. Wij raden u aan om het samen met Argital Mud  Cream te gebruiken om het resultaat te maximaliseren.

Argital: Argiltubo.

Argiltubo is een 100% natuurlijk gezichts- en lichaamsmasker. Klaar om te gebruiken. Vernieuwt en verlicht de huid waardoor het verfrissend en zacht aanvoelt dankzij de natuurlijke krachten van Argitale groene klei, gamma-linoleenzuur in pure boragezaad plantaardige olie, azulene die in bloemblaadjextract en silica aanwezig is. Met o.a het keurmerk van Demeter. Argiltubo is geschikt voor alle leeftijden.
 

ZON GEDROOGDE GROENE KLEI, FIJNE POEDER VOOR GEZICHT, LICHAAM EN HAAR

100% natuurlijk groene klei van Argitale. Een mengsel van groene klei en water  een van oudsher natuurlijke middel, om is een masker te bereiden om de huid te beschermen en te regenereren. Bij toepassing op het haar wordt het glanzend, gezond en dik. Argitale fijne groene klei wordt ook aanbevolen als een voetwas, om vermoeide en vermoeide voeten te ontspannen en te regenereren.
 

Bestel klei producten bij Belmondo!

Bent u benieuwd naar het assortiment aan klei voor gezichtmasker spier-en gewrichtspijn bij Belmondo? Bekijk hier onze kleiproducten van Argital. Heeft u aanvullende vragen over onze witte klei producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0657673870. Mailen kan naar: info@bel-mondo.nl.