• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Op zoek naar een natuurlijke shampoo? Steeds meer mensen raken overtuigd van het gebruik van verzorgingsproducten op een natuurlijke basis. Wilt u gezond en glanzend haar? Met natuurlijke shampoo is gezond en glanzend haar binnen handbereik! In een natuurlijke (of ook wel biologische) shampoo worden geen schadelijke chemicaliën verwerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SLS, siliconen of sulfaten. Natuurlijke shampoos worden gemaakt van planten- en kruiden extracten. Deze zorgen voor een intensieve reiniging. Hebt u momenteel last van een droge hoofdhuid? De kans is dat dit komt door het gebruik van een shampoo met agressieve bestanddelen.

Is natuurlijke shampoo geschikt voor iedereen?

Ja, natuurlijk of biologische shampoo is voor iedereen geschikt! Natuurlijke shampoos zijn in tegenstelling tot ‘normale’ shampoos niet schadelijk voor huid en haar. In veel winkels is het aanbod natuurlijke shampoos echter klein. Daarom kennen de meeste mensen de voordelen van een natuurlijke shampoo nog niet. Hier willen wij graag verandering in brengen! Dus bent u op zoek naar een natuurlijke shampoo? Bekijk ons aanbod natuurlijke shampoo!

Shampoo zonder SLS/SLES

In veel ‘normale’ shampoos zitten de stoffen SLS of SLES verwerkt. Dit zijn extreem reinigende stoffen. Ze ontdoen het haar van natuurlijke oliën en vetten. Dit zorgt voor een geïrriteerde hoofdhuid. SLS/SLES zorgt er echter voor dat de shampoo lekker schuimt. Dit is dan ook de reden waarom veel fabrikanten de stoffen in de shampoo verwerken. Bij natuurlijke, biologische shampoo is dit niet het geval. Dit zorgt gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Vrij van irritaties met natuurlijke shampoo!

Natuurlijke shampoo

Over de natuurlijke producten van Bel Mondo

Bij Bel Mondo geloven we in een betere wereld. Zowel voor mens, dier als milieu. In alle producten, die wij naar Europa brengen, zijn geen dierlijke ingrediënten gebruikt en niet op dieren getest. Alle gewassen die verwerkt zijn in onze producten, zijn onbespoten en vrij van dierlijk kunstmest. Wij willen graag zoveel mensen kennis laten maken met gezonde verzorgingsproducten. Verzorgingsproducten die vrij zijn van parabenen, sulfaten, gluten, siliconen, ammonia, peroxide, paraphenylenediamine en andere schadelijke stoffen.

Natuurlijke shampoo kopen?

Natuurlijke shampoo kopen? Het kan in onze webshop! Bekijk ons aanbod natuurlijke shampoo!
              Surya Brasil natuurlijke shampoo