• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Bent u op zoek naar een tandpasta zonder chemische toevoegingen? Bij Belmondo vindt u natuurlijke tandpasta van uitstekende kwaliteit. Wij zijn importeur van allerlei biologische verzorgingsproducten. De verzorgingsproducten in ons assortiment hebben de belangrijkste keurmerken zoals Fair Trade, Kosher, Gluten-Free en Ecocert. Hieronder leest u meer over biologische tandpasta van Belmondo.

Een betere wereld met biologische tandpasta

Belmondo staat voor een betere wereld, dier, mens én milieu. Wanneer u bij ons producten koopt, kunt u ervan uitgaan dat de de ingrediënten niet op dieren zijn getest. Ook zijn er geen dierlijke ingrediënten gebruikt. De ingrediënten uit onze verzorgingsproducten, waaronder natuurlijke tandpasta, zijn onbespoten. Verder verpakken wij onze producten in verpakkingen van recycleerbare materialen.

Helende werking van groene klei

Belmondo is een officieel importeur van het merk Argital. In de producten van Argital is groene klei verwerkt. Deze klei staat ook wel bekend om zijn genezende werking. De klei wordt in het zuiden van Sicilië gewonnen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor natuurlijke tandpasta van Argital. Groene klei vormt de basis van deze tandpasta. Natuurlijke tandpasta van Belmondo zorgt voor een goede mondhygiëne, gezondheid en verzorgt de gehele mondholte. Natuurlijke tandpasta van Argital is overigens niet schuimend.

Natuurlijke tandpasta

Eerlijke en goede verzorgingsproducten

Wilt u ook een steentje bijdragen aan een betere wereld, milieu, mens en dier? Kies dan voor biologische tandpasta van Belmondo. Samen met u maken wij de wereld wat mooier. Wij vinden eerlijkheid erg belangrijk en de meeste producten hebben wij zelf al getest. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u waarheidsgetrouwe informatie te geven over onze producten. Bij ons in het assortiment vindt u eerlijke en goede producten.

Natuurlijke tandpasta bestellen bij Belmondo?

Biologische producten hoeven helemaal niet duur te zijn en dat ziet u ook terug in onze webshop. Bij ons bestelt u biologische tandpasta van uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Heeft u nog vragen over één van onze verzorgingsproducten? Dan kunt u ons gerust mailen of bellen. U kunt bij ons terecht voor advies en meer uitleg. Ook is het alvast goed om te weten dat wij voor trouwe klanten altijd een leuke aanbieding of verrassing in petto hebben. Dit maakt het bestellen van biologische verzorgingsproducten, zoals natuurlijke tandpasta, toch alleen maar leuker?