• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Foto
Zoekt u naar witte klei als reiniging voor uw huid? Dan helpt Belmondo u graag verder. Geniet van een verfrissend kleimasker wat helpt bij de reiniging van de huid. Wilt u ook weer dat uw huid zijdezacht aanvoelt? Al na één behandeling zal u het verschil zien en zullen uw rimpels minder diep tonen. Bij ons vindt u een ruim en divers assortiment aan verschillende producten met witte klei. Ontdek de mogelijkheden op onze website.

Voor een gevoelige huid

Het poeder van de witte klei wordt ervaren als bijzonder fijn en zacht. Het beschikt over een neutrale pH-waarde. De witte klei maskers zijn de ideale behandeling voor een doffe en matte huid. Het helpt ook bij de behandeling van een gevoelige huid. De klei is natuurlijk gemalen wat zacht en neutraal aanvoelt. Het is 100% natuurlijk en beschikt niet over additieven. De klei die wij verkopen is van het merk Argital. Argital is gevestigd in het zuiden van Sicilië en staat al jaren bekend om zijn genezende klei. Wilt u direct meer informatie over witte klei of onze overige kleiproducten? Neem dan telefonisch contact op via: 0657673870.

Het aanbrengen van de witte klei

Hoe gaat het aanbrengen van witte klei in zijn werk? Het is eigenlijk heel simpel. U zet een glas witte cream klei klaar en een half glas water. Voeg hieraan een eetlepel olijfolie en honing toe. Als u hier een aantal druppels argital lavendelolie aan toevoegt, geniet u ook van een heerlijke geur. Meng vervolgens alles goed door elkaar tot de substantie zich tot een smeerbare crème vormt. Breng de witte klei vervolgens aan op het gezicht, tot zo’n 2 a 3 millimeter dik. Laat het masker 20 tot 30 minuten inwerken en spoel het vervolgens af met een zachte doek.

Witte klei crème kopen
 

Bestel witte klei bij Belmondo!

Bent u benieuwd naar het assortiment aan witte klei bij Belmondo? Bekijk hier onze kleiproducten van Argital. Heeft u aanvullende vragen over onze witte klei producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0657673870. Mailen kan naar: info@bel-mondo.nl.